Aplastische Anemie en de Ziektekostenverzekeraar

Aplastische Anemie, Week 01/2013 deel 1

aplastische anemie vuurwerkMaandag 31-12-2012 verloopt rustig. Allereerst ga ik op controle bij de internist. De pijn in mijn knieën is niets aan te doen. Dit komt door de prednison en de ciclosporine. Hier zal ik dus nog even mee moeten leven. Gelukkig zijn we de prednison aan het afbouwen. Hopen dus dat het ophoud, als ik geen prednison meer slik.

Oudjaars avond vieren mijn partner en ik gezellig samen thuis. Na de afgelopen drukke tijd is het fijn om een avondje samen te bankhangen voor de tv. Met een oliebol erbij natuurlijk. Om 24:00u hebben we samen geproost dat 2013 stukken beter mag worden dan 2012. En dat de behandeling tegen mijn Aplastische Anemie aanslaat. Uiteraard wensen wij alle lezers en familie veel geluk en gezondheid toe in 2013.

Dinsdag 01-01-2013 om 0:01u hebben we eerst elkaar een dikke knuffel gegeven en daarna vuurwerk gekeken. Uiteraard binnen achter het raam. Daarna zijn we snel naar bed gegaan. We waren allebei helemaal op. Na lang uitslapen hebben we er een rustige dag van gemaakt. Je weet wel zo’n dag van alles mag niets moet.

Woensdag 02-01-2013 bel ik de ziektekostenverzekeraar maar weer eens. Ik kan het niet laten om toch nog eens naar mijn contactpersoon te vragen. Blijkbaar werkt hij er nog wel, want ik krijg hem gewoon aan de lijn. Vreemd. Maar goed, hij gaat er voor me achteraan en belt me vandaag nog terug.

Als hij terug belt blijkt dat mijn fax helemaal niet is aangekomen. Of ik nog even opnieuw kan faxen. Nee dus ik heb geen fax. O ineens mag ik het mailen naar hem persoonlijk en dan gaat hij er achteraan. We hebben afgesproken dat ik vanmiddag nog het formulier scan en naar hem toe mail. Voor het gemak heb ik ook maar het verzendbewijs van de eerste keer mee gemaild. Vervolgens zal hij het persoonlijk naar de juiste afdeling brengen en mij er morgen over terug bellen.

This entry was posted in Aplastische Anemie Dagboek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *